MENÜ

Szemétszedés Galgahévíz határain!

A Jobbik Galgahévízi Alapszervezete 2009. május 9-én szemétszedést szervezett, melyre szóróanyaggal és plakátokkal hívtuk fel a lakosság figyelmét. Biztosítottuk az ásványvizet, a gumikesztyűt és a szemeteszsákot

A szemétszedésre kis, de lelkes csapat verbuválódott össze, aminek eredménye, hogy a számunkra a polgármesteri hivatal által finanszírozott 3 konténer 2 órán belül megtelt. Sokan előítéletekkel álltak neki, és meg voltak győződve, hogy a szemét nagy részét, a helyi romák vitték ki, de nem így történt. Megtaláltuk a tisztes gazdák számláit, és munkájuk kellékeit. Büszkék lehetnek magukra! Megelégedve tehetik párnáikra fejüket, és elégedetten gondolhatnak rá, mit is hagytak a gyermekeiknek szánt földön.

A munka végeztével rendesen fogyott a zsíroskenyér és a vöröshagyma. Ezutón is szeretnék köszönetet mondani a résztvevőknek. Köszönjük! Találkozzunk jövőre, reméljük többen leszünk, és kevesebb szemét lesz környezetünkben. Ne feledje senki, a szemetet fillérekért átveszik. És tiszta környezetben sétálhatunk, sportolhatunk. És a legfontosabb, tudjuk mit hagyunk az utókornak örökségül.

Bobos Ferenc
a Jobbik Galgahévízi elnöke.

 

 

 

Galgahévízen tartott kiképzést a Magyar Gárda

 

Július 23.án Galgahévízen a Mrkva tanyán tartott alaki kiképzést a Magyar Gárda. A galga mentén található települések Gárdista jelöltjei gyakorlatoztak az Augusztus 22.-ei  Gárdista avatóra. Hogy a Hősök terén esküt tegyenek a Szent korona előtt. Bármennyire is szeretnék egyesek, a létszám folyamatosan bővül.  És ehhez a létszámhoz Tura, Galgahévíz, Aszód, Kartal, Zsámbok, Vácszentlászló, Dány települések fiatal, és még veterán hazafijai is hozzáadódnak. Reméljük, hűek lesznek esküjükhöz, és büszke lesz rájuk a Galga mente.

 

A GALGAHÉVÍZI JOBBIKOS CSALÁDI NAP

 

Adjon az Isten! Szebb Jövőt!

Nem várt sikert hozott az első Jobbikos családi nap, a reggeli eső azt sejtette velünk, hogy el kell halasztanunk. De velünk voltak az égiek, és csodás napunk lett. Reggelire kecskesajtot, és tejet kapott mindenki a Mrkva család jóvoltából, ezt követte, a különböző települések által főzött bográcsos ételek versenye. Melyet Vácszentlászló csapata nyert. Mindenki a nagy közösből ehetett és ihatott, nem volt belépő, és semmiért nem kellett fizetni. Ez a nap teljes mértékben a családokról szólt, ahol a kicsik, és a nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre való elfoglaltságot. Arcfestés, kézműves foglalkozások, íjászat, lovas kocsizás, szablyavívás, és még sok apró elfoglaltság, míg a felnőttek erőnléti versenyeken szerepeltek. A nap folyamán összeverődött 150fő, délutánra egyetlen baráti társasággá  kovácsolódott, és családi hangulatban zártuk az eseményt . Este 7órakkor, befejeztük a rendezvényt, azzal az elhatározással, hogy jövőre ismét megtartjuk. Nagyobb, jobb, és színesebb lesz, mint az idei.

Köszönet:

Telek Csabának

A Mrkva családnak

A Jobbikos szervezeteknek

A Magyar Gárdának

Külön köszönet a rendőrségi feljelentésért, hisz e nélkül nem sikerült volna jó kapcsolatot kiépíteni a rendőrséggel.

 

Hírek

 • ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ
  2009-11-04 17:06:38

  AZ V. SZÁMÚ VÁLASZTÓKERÜLET ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ JELÖLTJE, KONCZ BALÁZS A KARTALI JOBBIK ELNÖKE.

  TEL:06-70-3920105

  MINDEN VÁLASZTÓPOLGÁR KÉRDÉSÉT, JAVASLATÁT SZÍVESEN FOGADJA.

   


Szavazás

Kire fog szavazni?
Fidesz
SzDSz
Jobbik
MDF
Mszp
LMP
Asztali nézet